Garancia

Az eredeti mindig megtartja az értékét

Casada Garancia

Egy masszázsfotel a nappaliban nem csak hasznos, hanem növeli is az Ön életminőségét. Annak érdekében, hogy sokáig élvezhesse ezt, garantálunk Önnek egy technikai szerviz hátteret, helyszíni javítást éppúgy biztosítunk, mint a garancia idő meghosszabbításának lehetőségét.


Törvényi Garancia

Természetesen minden Casada termékre biztosítjuk Önnek a törvényileg előírt 3 év garanciát. Ennek feltétele a termék rendeltetésszerű használata. A Garancia idő a vásárlás dátumával kezdődik és az érvényesített Garancialevéllel és hivatalos számlával igazolható. A technikai munkatársunk által megállapított hibát kijavítjuk vagy annak javíthatatlansága esetén másik termékre cseréljük. A garancia nem érvényesíthető a kopó alkatrészekre, mint pl. a szövet vagy bőrborítások. Nem érvényesíthető a garancia, ha a meghibásodást külső behatás okozta. Szintén nem érvényesíthető a garancia, ha a hiba összefüggésben van olyan javításokkal vagy változtatásokkal, melyeket nem hivatalos Casada munkatárs hajtott végre.


Garancia +

A magas minőségű standardunk nem idő kérdése, hanem a személyes igényünk. Hogy ezt a törvényi garancia időn kívül is igénybe vehesse, szerezze meg a Garancia +-t és akár 5 évig is meghosszabbodik a garancia. A saját minőségi igényszintünk kifejezése és az Ön megnövelt biztonsága érdekében igénye esetén szívesen meghosszabbítjuk a garanciaidőt évente egészen 5 évig.

Az garanciaidő hosszabbításának díja: 39 900 Ft/év


Casada Vállalati Garancia

Amennyiben a Casada termékeket Vállalatok ill. Intézmények használják a munkaközösségük egészségmegőrzése céljából, a garanciavállalás időtartama 2 év. A Garancia érvényesítésének feltétele ebben az esetben is a termékek rendeltetésszerű használata.


Garanciaidő után

Természetesen a garancia idő lejárta után sem hagyjuk Önt cserben. Érthető módon az akkori javítások felmerülő költségeit kiszámlázzuk Önnek.