Országos Vállalati

Egészségfejlesztési Program

Növelje Ön is munkavállalóinak teljesítményét egészségi állapotuk megőrzésével!

Országos Vállalati

Egészségfejlesztési Program

Növelje Ön is munkavállalóinak teljesítményét egészségi állapotuk megőrzésével!

Miért a Casada Vállalati Egészségfejlesztési Programja?

A komplexebbé váló, teljesítmény alapú társadalmunkban egyre gyorsabban jutunk el a fizikai és szellemi határainkig.

ROHANÁS ÉS STRESSZ HATÁROZZA MEG A HÉTKÖZNAPJAINKAT.

Az állandó változás korunk jellemzője. Mindig ugrásra készen vagyunk – rohanás és stressz határozza meg mindennapi életünket. A stressz okozta egészségügyi problémák rohamosan gyarapodnak és szinte igazi járvánnyá alakultak. Az emberek pszichikai betegségekben szenvednek, amelyeknek súlyos következményei vannak a munkára. A mentális bántalmak a fő oka az egyre több betegszabadságnak és ugyanakkor kihívás a munkáltató és a társadalom számára.

A stressz és a feszültség okai többszörösen megtalálhatók a magánéletünkben, de az első számú stressztényező a munkában a jövedelmezőségre tett fokozott hangsúly, valamint az állandó rendelkezésre állás.

A túlhajszolt dolgozók nem csak nem egészségesek, de bizonytalanabbak is és kevésbé motiváltak a munkában. Ez a tény gyengíti a vállalat versenyképességét és összességében csökkenti a termelékenységet.
Az Ön alkalmazottai biztosítják a versenyelőnyt. Az erős és hatékony munkaerő meghatározó bármilyen cég túléléséhez.

Mi, a Casada úgy gondoljuk, hogy ahányféle stressz van, annyi különböző eszköz létezik a stressz leküzdésére – nekünk van egy ilyen!

STRESSZ A MUNKAHELYEN

A legtöbb ember számára a munka és az állandó rendelkezésre állás az első számú stressztényező. Nehezen tudunk szünetet tartani. Sokan közülünk már nem tudjuk megakadályozni a stresszreakciót. Már megváltoztatta az életmódunkat. Szinte már lehetetlen elkerülni a munkahelyi stresszt.

Sok érintett nem tudja, hogy hogyan lehet ellensúlyozni a feszültség kialakulását. Az „American Institute of Stress“ adatai szerint a túlhajszolt munkavállalók felének segítségre van szüksége a stressz kezelésében. Minél nagyobb a nyomás, annál nehezebb elmenekülni a stressz elöl.

A stressz alkalomadtán pozitív. Ha viszont hiányzik az elegendő pihenés, a test és az elme állandó készenlétben van, akkor az akut stresszből krónikus stressz lesz.

Mert minden munkatársa megérdemel napi 10 perc gerincterápiát!

Irodai pihenőpad

Vállalati Egészségfejlesztés Programunkban ajánlott termékünk!

Mert minden munkatársa megérdemel napi 10 perc gerincterápiát!

Irodai pihenőpad

Vállalati Egészségfejlesztés Programunkban ajánlott termékünk!

Az üzleti siker a mai versenyben a nagy teljesítményű és egészséges dolgozókon alapul. A DAK Psychoreport 2015 szerint a munkavállalók betegnapjainak száma rohamosan növekszik.

100 BIZTOSÍTOTTRA ESŐ BETEGSZABADSÁGOK SZÁMÁNAK NÖVEKEDÉSE 1997 ÓTA PSZICHOTIKUS BETEGSÉGEK A BETEGNAPOKHOZ KÉPEST ÖSSZESEN:

KRÓNIKUS STRESSZ – HORMONOK EGYENSÚLYHIÁNYA

A krónikus stressz a szervezet reakciója a fizikai és mentális megterhelésre. Míg az úgynevezett akut stressz csak pár percig, esetleg néhány óráig tart, a stressz hosszú távú, tartós igénybevétel révén krónikussá válhat. A hormonok és egyéb ingerületátvivő anyagok finomra hangolt koncentrációja már nincsen egyensúlyban.

Tünetek

< Nyugtalanság
< Kimerültség
< Depressziós állapotok
< Fej-, gyomor-, hátfájás
< Alvási és emésztési problémák
< Ingerültség

Okok

< Helytelen táplálkozás
< Túl kevés mozgás
< Rövid pihenőidők
< Magas követelmények a munkahelyen
< Magángondok

KÖVETKEZMÉNYEK

< fokozott fájdalomérzés
< szív- és érrendszeri betegségek
< fej- és nyakfájás
< merevedési zavar
< burnout & depresszió
< allergia
< fülzúgás, álmatlanság
< emésztőrendszeri betegségek
< demencia
< légzési panaszok
< krónikus fáradtság

A Carnegie Mellon University stressz és betegség közötti kapcsolatot kutató tanulmánya szerint, a krónikus stressz negatívan befolyásolja a szervezet fertőzésekkel szembeni ellenálló képességét. A stressz hormonok folyamatos kibocsátása az egész rendszert kibillenti az egyensúlyból. Ebben az esetben kifejezetten a kortizol hormon állandó felszabadulása jelenti a fő kockázatot.

MI AZ A BRAINTRONICS®?

A Braintronics masszázsrendszer hatékonyan szinkronizálja az agyhullámokat és a kívánt állapotra hozza az agyi aktivitást. Nem számít, hogy pihenni, aludni vagy tanulni szeretne a, Braintronics technológiájával minden lehetséges. Rendszeres használatával fokozatosan szinkronizálja a szervezetet, az agyhullámok stimulálásával kiválóan kezeli a stresszt. Segítségével könnyedén leküzdi a szorongást, kiegyensúlyozottabbá válik és növekszik a fizikai és szellemi teljesítőképessége.

A VILÁGON EGYEDÜL ÁLLÓ BRAINTRONICS MASSZÁZSRENDSZER
A SZELLEMI FÁRADTSÁGOT IS ELŰZI!

A BRAINTRONICS POZITÍV HATÁSAI

< stressz leépítése
< Relaxáció néhány perc alatt
< higgadtság
< stressz-ellenállás és terhelhetőség
< egyensúly a testnek & léleknek
< koncentráló-képesség
< fogékonyság
< teljesítmény-növekedés

< agyi aktivitás növekedése
< ösztönös döntéshozás
< meditációs tapasztalatok
< mentális erő
< motiváció növekedése
< életenergia és vitalitás
< kreativitás

Növelje vállalkozásának elismertségét

Minden vállalkozás egyik fontos feladata, hogy a lehető legnagyobb mértékben növelje munkatársai lojalitását. A Casada Hungary Kft.-vel együttműködve kíváló lehetősége nyílik Önnek is arra, hogy olyan képet alakítson ki vállalkozásáról, ahol a munkatársai szívesen dolgoznak, üzleti partnerei még inkább elköteleződnek a cége felé.

Céges egészségnap

Megfelelő létszám esetén, kérésére olyan átfogó és mindenre kiterjedő Egészségnapot bonyolítunk le cégénél, melyre a kollégái és az üzleti partnerei is szívesen fognak visszaemlékezni.

Az Egészségnapon bemutatjuk a munkahelyi egészséggel kapcsolatos prevenciós lehetőségeket. Megmutatjuk a munkahelyeken leggyakrabban előforduló egészségügyi problémákat, amelyekre szaktanácsadóink hosszútávú megoldást kínálnak.
Egy ilyen rendezvény által nem csak a munkatársai és partnerei lesznek elégedettek, hanem cégének olyan pozitív hírértéket biztosíthat, amit a későbbi marketing stratégiájánál is használni tud.

8 érv, amiért minket érdemes választani:

Folyamatosan megújuló, innovatív termékpaletta

Kiemelkedő garanciális szolgáltatások

Személyes helyszíni szaktanácsadás

A munkavállalói létszámhoz illeszkedő ajánlat

Ingyenes, helyszíni teszt lehetősége

Széles körű finanszírozási alternatívák

Személyre szabott pályázati konstrukciók

Casada Vállalati Egészségnap szervezése