Országos Vállalati

Egészségfejlesztési Program

Növelje Ön is munkavállalóinak teljesítményét egészségi állapotuk megőrzésével!

Országos Vállalati

Egészségfejlesztési Program

Növelje Ön is munkavállalóinak teljesítményét egészségi állapotuk megőrzésével!

Miért a Casada Vállalati Egészségfejlesztési Programja?

A komplexebbé váló, teljesítmény alapú társadalmunkban egyre gyorsabban jutunk el a fizikai és szellemi határainkig.

ROHANÁS ÉS STRESSZ HATÁROZZA MEG A HÉTKÖZNAPJAINKAT.

Az állandó változás korunk jellemzője. Mindig ugrásra készen vagyunk – rohanás és stressz határozza meg mindennapi életünket. A stressz okozta egészségügyi problémák rohamosan gyarapodnak és szinte igazi járvánnyá alakultak. Az emberek pszichikai betegségekben szenvednek, amelyeknek súlyos következményei vannak a munkára. A mentális bántalmak a fő oka az egyre több betegszabadságnak és ugyanakkor kihívás a munkáltató és a társadalom számára.

A stressz és a feszültség okai többszörösen megtalálhatók a magánéletünkben, de az első számú stressztényező a munkában a jövedelmezőségre tett fokozott hangsúly, valamint az állandó rendelkezésre állás.

A túlhajszolt dolgozók nem csak nem egészségesek, de bizonytalanabbak is és kevésbé motiváltak a munkában. Ez a tény gyengíti a vállalat versenyképességét és összességében csökkenti a termelékenységet.
Az Ön alkalmazottai biztosítják a versenyelőnyt. Az erős és hatékony munkaerő meghatározó bármilyen cég túléléséhez.

Mi, a Casada úgy gondoljuk, hogy ahányféle stressz van, annyi különböző eszköz létezik a stressz leküzdésére – nekünk van egy ilyen!

STRESSZ A MUNKAHELYEN

A legtöbb ember számára a munka és az állandó rendelkezésre állás az első számú stressztényező. Nehezen tudunk szünetet tartani. Sokan közülünk már nem tudjuk megakadályozni a stresszreakciót. Már megváltoztatta az életmódunkat. Szinte már lehetetlen elkerülni a munkahelyi stresszt.

Sok érintett nem tudja, hogy hogyan lehet ellensúlyozni a feszültség kialakulását. Az „American Institute of Stress“ adatai szerint a túlhajszolt munkavállalók felének segítségre van szüksége a stressz kezelésében. Minél nagyobb a nyomás, annál nehezebb elmenekülni a stressz elöl.

A stressz alkalomadtán pozitív. Ha viszont hiányzik az elegendő pihenés, a test és az elme állandó készenlétben van, akkor az akut stresszből krónikus stressz lesz.

Az üzleti siker a mai versenyben a nagy teljesítményű és egészséges dolgozókon alapul. A DAK Psychoreport 2015 szerint a munkavállalók betegnapjainak száma rohamosan növekszik.

100 BIZTOSÍTOTTRA ESŐ BETEGSZABADSÁGOK SZÁMÁNAK NÖVEKEDÉSE 1997 ÓTA PSZICHOTIKUS BETEGSÉGEK A BETEGNAPOKHOZ KÉPEST ÖSSZESEN:

KRÓNIKUS STRESSZ – HORMONOK EGYENSÚLYHIÁNYA

A krónikus stressz a szervezet reakciója a fizikai és mentális megterhelésre. Míg az úgynevezett akut stressz csak pár percig, esetleg néhány óráig tart, a stressz hosszú távú, tartós igénybevétel révén krónikussá válhat. A hormonok és egyéb ingerületátvivő anyagok finomra hangolt koncentrációja már nincsen egyensúlyban.

Tünetek

< Nyugtalanság
< Kimerültség
< Depressziós állapotok
< Fej-, gyomor-, hátfájás
< Alvási és emésztési problémák
< Ingerültség

Okok

< Helytelen táplálkozás
< Túl kevés mozgás
< Rövid pihenőidők
< Magas követelmények a munkahelyen
< Magángondok

KÖVETKEZMÉNYEK

< fokozott fájdalomérzés
< szív- és érrendszeri betegségek
< fej- és nyakfájás
< merevedési zavar
< burnout & depresszió
< allergia
< fülzúgás, álmatlanság
< emésztőrendszeri betegségek
< demencia
< légzési panaszok
< krónikus fáradtság

A Carnegie Mellon University stressz és betegség közötti kapcsolatot kutató tanulmánya szerint, a krónikus stressz negatívan befolyásolja a szervezet fertőzésekkel szembeni ellenálló képességét. A stressz hormonok folyamatos kibocsátása az egész rendszert kibillenti az egyensúlyból. Ebben az esetben kifejezetten a kortizol hormon állandó felszabadulása jelenti a fő kockázatot.

MI AZ A BRAINTRONICS®?

A Braintronics masszázsrendszer hatékonyan szinkronizálja az agyhullámokat és a kívánt állapotra hozza az agyi aktivitást. Nem számít, hogy pihenni, aludni vagy tanulni szeretne a, Braintronics technológiájával minden lehetséges. Rendszeres használatával fokozatosan szinkronizálja a szervezetet, az agyhullámok stimulálásával kiválóan kezeli a stresszt. Segítségével könnyedén leküzdi a szorongást, kiegyensúlyozottabbá válik és növekszik a fizikai és szellemi teljesítőképessége.

Még több a Braintronicsról®

A VILÁGON EGYEDÜL ÁLLÓ BRAINTRONICS MASSZÁZSRENDSZER
A SZELLEMI FÁRADTSÁGOT IS ELŰZI!

A BRAINTRONICS POZITÍV HATÁSAI

< stressz leépítése
< Relaxáció néhány perc alatt
< higgadtság
< stressz-ellenállás és terhelhetőség
< egyensúly a testnek & léleknek
< koncentráló-képesség
< fogékonyság
< teljesítmény-növekedés

< agyi aktivitás növekedése
< ösztönös döntéshozás
< meditációs tapasztalatok
< mentális erő
< motiváció növekedése
< életenergia és vitalitás
< kreativitás

Növelje vállalkozásának elismertségét

Minden vállalkozás egyik fontos feladata, hogy a lehető legnagyobb mértékben növelje munkatársai lojalitását. A Casada Hungary Kft.-vel együttműködve kíváló lehetősége nyílik Önnek is arra, hogy olyan képet alakítson ki vállalkozásáról, ahol a munkatársai szívesen dolgoznak, üzleti partnerei még inkább elköteleződnek a cége felé.

Céges egészségnap

Megfelelő létszám esetén, kérésére olyan átfogó és mindenre kiterjedő Egészségnapot bonyolítunk le cégénél, melyre a kollégái és az üzleti partnerei is szívesen fognak visszaemlékezni.

Az Egészségnapon bemutatjuk a munkahelyi egészséggel kapcsolatos prevenciós lehetőségeket. Megmutatjuk a munkahelyeken leggyakrabban előforduló egészségügyi problémákat, amelyekre szaktanácsadóink hosszútávú megoldást kínálnak.
Egy ilyen rendezvény által nem csak a munkatársai és partnerei lesznek elégedettek, hanem cégének olyan pozitív hírértéket biztosíthat, amit a későbbi marketing stratégiájánál is használni tud.

8 érv, amiért minket érdemes választani:

Folyamatosan megújuló, innovatív termékpaletta

Kiemelkedő garanciális szolgáltatások

Személyes helyszíni szaktanácsadás

A munkavállalói létszámhoz illeszkedő ajánlat

Ingyenes, helyszíni teszt lehetősége

Széles körű finanszírozási alternatívák

Személyre szabott pályázati konstrukciók

Casada Vállalati Egészségnap szervezése