Casada támogatások

Casada támogatások

Decemberben, most minden vásárlásával Ön is támogatja a rákbeteg gyerekek gyógyításával foglalkozó Tölösi Alapítvány munkáját.

A Tölösi Péter Alapítvány a leukémiás és tumoros megbetegedésű gyermekek gyógyításáért jött létre 1990-ben.

A Fürtös Méz  egy megkülönböztetett csomagolású, prémium minőségű mézzel támogatja az alapítvány munkásságát abban a formában, hogy együttműködő partnereinél elérhetővé teszi a nagyközönség számára is.

Minden aranyszalagos Fürtös Maci méz vásárlásával jelentős összegű támogatás jut el az alapítványhoz.

HOGYAN SEGÍTHET ÖN IS?

December hónapban a Casada Shopokban, Expresszekben és webáruházban bármilyen termék vásárlásakor  ajándékba adunk Önnek 1 db aranyszalagos Fürtös Maci mézet, így Ön is hozzájárulhat a beteg gyerekek gyógyításához és hihetetlen segítséget nyújthat azoknak a családoknak, akiknek a legnagyobb szüksége van rá.

Az Önhöz legközelebb található Casada üzlet>>

Vásároljon kényelmesen webshopunkban itt>>

(Webshopban történő vásárlása esetén a megvásárolt termékkel együtt küldjük Önnek, személyes vásárlása esetén bármelyik Casada Shopoban vagy Casada Expresszben tudja átvenni a Fürtös Mézet.)

5. Uránvárosi Sport és Egészségnap és I. Nemzetiségi Piknik

ÓRIÁSI KÖSZÖNET ÉS HÁLA MINDENKINEK, AKI RÉSZESE VOLT A RENDEZVÉNYNEK!

Varga Zsanett

Védnökök: Kövesi Mária, Tihanyvári Dóra, Decsi István, Hári József Pécs MJV Önkormányzat Képviselői, dr. Ottóffy Gábor PTE Gyermekklinika Onkohematológiai Osztály osztályvezető főorvos és az Eurakvilo Alapítvány elnöke.

Jótékony cél: A sportprogramok nevezésekből befolyó adományt az Eurakvilo Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Közhasznú Alapítvány javára lett felajánlva.

A demonstráció (Egészség Futás) és a rendezvény célja a prevencióra és az egészséges életmódra való figyelem felhívás.

Köszönjük támogatóinknak a sok segítséget és kiemelném a  Casada Hungary Kft-t, akik az egyik Főnyereményt biztosították, köszönjük a támogatást, sok-sok boldog percet szereznek a szerencséseknek.

Támogatói együttműködési a Szemem Fénye Alapítvánnyal

A Casada Hungary Kft. a Szemem Fénye Alapítvánnyal támogatói együttműködési megállapodást kötött.

Ennek értelmében a Vállalati Egészségfejlesztés Program ingyenes terméktesztje keretében kihelyezett mobil masszázsfotelek mellett a Partner cég kérésére az Alapítvány adománygyűjtő perselyét elhelyezzük és az abban összegyűlt összeget maradéktalanuk az Alapítvány rendelkezésére bocsájtjuk.

Kiss Tünde Csenge

Mindenekelőtt szeretném megköszönni ezt a fantasztikus ajándékot. Kiss Tünde Csenge a nevem,11 éves vagyok és sajnos 76 kg-os amíg 30 napja rátaláltam a KÖKI TERMINÁL-ban a Power Board nevű gépre. Ráálltam és nagyon jó érzés volt, felfrfisültem. Így nap mind nap vissza járok, szerettem.

Imádlak POWER-BOARD. 30 nap alatt 6 kg fogytam,feszeseb lett a bőröm jobb lett a közérzettem, szépen formálodik az alakom. Minenkinek ajánlom barátnőimnek, iskolatársaimnak, sőt anyukámnak is aki súlyproblémakal küzd. Szeretném ha bekerülne a családba egy POWER-BOARD gép és az egész cssalád megismerne ezzel a csodálatos érzésel.

TÁMASZ Alapítvány

Mégegyszer, a hajléktalanok nevében is köszönjük szépen adományukat.

Üdvözlettel:
Hajdu Krisztián, szakmai vezető

A TÁMASZ Alapítványa hajlék hiányában élő emberek megsegítésére, problémáik megoldására, enyhítésére jött létre 1989-ben, és azóta is ezt a feladatot látja el Pécs városában és több intézményével a Dél-Dunántúli Régióban. Az Alapítvány Pécs M. J. Város Önkormányzatával kötött ellátási szerződés alapján a város kötelező feladatát vállalja át. E tevékenységnek köszönhetően az elmúlt 21 év alatt olyan intézményi struktúrát alakítottunk ki Pécsett, mely az ellátottak és a szakma oldaláról jelentkező igényeknek is folyamatosan igyekszik megfelelni. Intézményrendszerünk sajátossága, hogy a nappali szolgáltatásoktól kezdve, az átmeneti megoldásokon túl bentlakásos ellátást is biztosít a rászorulók részére, Pécs városának különböző pontjain, hét telephelyen működtet különböző ellátási típusokat: Népkonyhát (150 fő részére), Nappali Melegedőt (200 fő részére), Éjjeli Menedékhelyeket (70 férfi és 20 nő részére), Átmeneti Szállókat (40 férfi és 20 nő részére), Lábadozót (15 fő részére), Hajléktalanok Ápoló Otthonát (50 fő részére). Ezen kívül Alapítványunk két Utcai Szociális Szolgálattal rendelkezik, ami több mint 300 utcán élő, az intézményes ellátással szemben bizalmatlan emberrel tart kapcsolatot, működtetünk Hajléktalanok 24-órás Háziorvosi Ügyeletét, a Dél-Dunántúli Régióban 24 órás telefonos segélyvonalat, stb. 2010-ben közel 1300 hajléktalan ember vette igénybe valamilyen szolgáltatásunkat, került velünk kapcsolatba. Ebből is kitűnik, hogy a TÁMASZ Alapítvány strukturáltságában, intézményi felépítettségében – vidéki viszonylatban is – nagy szervezetnek számít.

Czakó Zsuzsi

Zsuzsi anyukájával egyedül élő kislány, veseelégtelenségben, cukorbetegségben szenved. Naponta többször kell olyan egészségügyi dolgokban erejéről tanúbizonyságot tenni, amit egészséges gyermek és szülő el sem tud képzelni.
Ehhez az erőszerzéshez szerettünk volna kicsit hozzájárulni.