Mobil masszázsfoteleink

A Quattromed mechanikai ingerként hat a bőrre és az alatta lévő idegekre. Ezek az ingerek közvetlen vagy közvetett módon az idegrendszer segítségével fejtik ki hatásukat. A masszázs mechanikai ingereit a bőr, s a bőr alatti szövetek idegvégződései érzékelik. Az ingerület az idegrendszer központjába jut, válaszát az érmozgató rostok vezetik az erekhez. Az idegimpulzusok hatására a hajszálerek kitágulnak, valamint olyan hajszálérszakaszok is bekapcsolódnak a keringésbe, amelyek eddig zárva voltak. Az anyagcsere meggyorsul, a bőr hőmérséklete emelkedik, felfrissül. A masszázs hat a nyirokrendszerre és elősegíti a bomlástermékek elszállítását.

Az új Quattromed III készülékben a szokásos műanyag masszírozó fejeket jade kőből készült masszírozó fejek helyettesítik. A jade kő természetes erejét az integrált mélyreható hő még inkább fokozza, a masszázs intenzívebbé válik. A masszírozó fejek forgó mozgása már ebben a melegítő fázisban lazítja a szöveteket, és feloldja a felületi merevséget és feszültséget. A bekapcsolható rezgés mindemellett lehetővé teszi a vérkeringés és a nyirokrendszer serkentését. Tartósan javítja a vérkeringést, megkönnyíti a méregtelenítést.

A Quattromed V összesen négy masszírozó fejjel és „Shiatsu, Tapping, Kneading és Rolling“ technikával masszíroz. Mozgó szilikon, jade kövekkel ellátott masszírozó fejek, valamint két további masszírozó fej gondoskodik a porckorongok tehermentesítéséről. A masszázsgörgők nem csak síkban fel-le mozognak, hanem kiemelkedve a síkból, ezáltal növelik a masszázs intenzítását. A 3D technológia lehetővé teszi a teljes hát és nyak területén a mélyszöveti masszázst. Több orvosi tanulmány is igazolja a Quattromed V terápiájában rejlő lehetőségeket. Már rövid idő után is javul a test feszességi ereje és mozgékonysága. A lassan gyógyuló húzódásokat azonnal megszünteti és megakadályozza azok kiújulását.

Kézi masszírozók, masszázspárnák

Vigye magával bárhová a Casada kézi masszírozóit és masszázspárnáit! Élvezze jótékony hatásaikat akár az autóban, vagy az irodában ülve.

A Twist2Go-ba integrált mély hő fokozza a masszázst. Behatol a masszázsfejekbe, és rövid idő múlva észrevehetővé válik. A felületi keményedés és a feszültség már a fűtési fázisban felszabadul.

Vezeték nélküli, akkumulátoros működésének köszönhetően hordozható, és bárhol használható.

A masszázsfejek forgó mozgása fellazítja a szövetet. A mély meleg lassan behatol a masszázsfejekbe és megnyugtató körkörös mozdulatokkal masszírozza egész testedet.
 
A Miniwell Twist hálózati vezetékről működtethető továbbá 12 V-os adapterrel szivargyújtóról is.

 

 

A Tappymed III használata során az emberi test közel 60%-a részesül terápiás kezelésben, hiszen mobilitását kihasználva akár a kinyújtott láb alá, vagy a talp alá is elhelyezhető.

Célzottan képes egyes izomcsoportok ellazítására, a fájdalom kioldására. A négy speciális, cserélhető szilikon masszázsfej célirányosan használható, az infravörös lámpa akár megfázás esetén is gyors segítség lehet.

A Casada Hungary Kft. minden igényt kielégítő és magas minőségű wellness és egészségmegőrző termékeket kínál lakberendezési stúdióknak.
A masszázs termékeink javítják lelki és fizikai egyensúlyt, harmóniát teremtenek az emberi szervezetben. Kiválóan alkalmasak a prevencióra, a betegségek kialakulásának megelőzésére.

A Casada masszázsfotelek a világon is egyedülállónak számító Braintronics rendszerrel rendelkeznek, amely két különböző problémamegoldás egyedülálló kombinációja. A pihenés, ellazulás és stresszkezelés során kiemelkedően hatékony a jó közérzet és az egészség megőrzésében.

A Braintronics rendszerünk az agyhullámok stimulálásával teljes regenerálódást és felüdülést kínál.

Vendégei élvezzék az irányított meditációs programok és a nyugtató masszázs összes előnyét.

Emelje szolgáltatási színvonalát a Casada márkatermékekkel, bővítse kínálatát egészségmegőrző eszközeinkkel vagy adja bérbe mobil masszírozó készülékeinket!